Semua fail di dalam laman ini adalah untuk tujuan pra-dengar sahaja. Sila hapuskan fail-fail ini dalam tempoh 24 jam selepas dimuat-turun. Berikan sokongan kepada artis dan pemuzik dengan membeli salinan yang asli. Terima kasih!

SHOUT!

PEMBERITAHUAN PENTING:

Ziddu.Com BUKAN Attack Site
!
Sekiranya Anda Terjumpa Peringatan Attack Site, Sila Klik Perkataan Kecil "IGNORE THIS WARNING" di Sudut Bawah Kanan Kotak Peringatan Tersebut untuk Pergi ke Laman Download.


CARI Sebelum REKUES!
Sebelum Sebarang Rekues Dibuat di Shoutbox, Sila CARI Lagu yang Diinginkan Melalui Kotak "CARI DI SINI" di Sidebar Atas Kanan Laman YTYB Ini.


Thursday, July 16, 2009

Bau - Manifesto (OST Merah Putih)


Recommended!

Studio Version

Bau - Manifesto (OST Merah Putih):
Download MP3 (Ziddu)

3 comments:

LaDY said...

setelah di siasat dlm blog u nih..
i rasa i nk request lagu ngan u boleh?i rs lgu yg bakal i request ni blum ade lam blog nih..i nk request lgu OST nur kasih ngan OST boys over flower : ss501 - becoz im stupid.bleh x??upload la ea..pliz3...tq ;>

Payung Terjun said...

yup btol tu LaDy, dua2 lagu tu sy belom ada. tp saya dah jumpa SS501 quality baek punyeeee (keke), cuma tgh tercari2 lagu yasin tu. nnt sy usahakan ok? ;)

Anonymous said...

tlg upload 1 album lagu bau mcm potret,nafas,keranamu,karunia chinta,wajah kita,hanya tertanya,karma khemistri,wawa,lagu raya.ssah btul la nk cari album bau